OM OSS

Racehouse i Malmö har funnits sedan 2003 på samma plats i oljehamnen. Vi har sedan starten varit södra Sveriges längsta inomhusbana och banan har hela tiden utvecklats. Idag är hela banan asfaltsbelagd för att ge bästa racing känsla och grepp.

Vi har stor kundmottagning och fikaområde där man kan pausa mellan körningarna och ta en gofika. Fina omklädningsrum uppdelat mellan män och kvinnor med separata toaletter.

Efterfrågan på konferens gjorde att vi byggde ut till ett fint konferensrum som har allt som behövs för en lyckad konferens med plats för över 80 personer.

kundmottagning_1920x1080

VÅRT UTBUD

Hos oss på Racehouse finner du 15 nya gokarts från 2020 från tyska kvalitetstillverkaren Rimo. Dessa gokarts är uppgraderade med bättre bromsar, däck och motor samt lättare styrning för att passa alla åldrar.

Vi har också 6 dedikerande gokarts för barn längre än 145cm som är lite långsammare så dem kan tryggt komma in i körningen.

Har man inte möjlighet att köra själv pga rörelsehinder eller att man är för kort kan man åka med i våra två gokarts med dubbelkommando. I dessa bilar kan båda styra men föraren är den som gasar och bromsar.

Våra guidade Segwayturer sträcker sig längs skånes härliga kust från Lomma i väst till Åhus i öst. Dessa turer kan skräddarsys och anpassas enligt önskan för upp till 25 personer.

TELEFON

HITTA TILL OSS

Vanliga frågor

Längst upp på hemsidan står aktuella öppettider men vi har öppet 362 dagar om året.

Vanliga öppettider:
Vardagar: 14:00 till 19:00
Lördagar: 12:00 till 20:00
Söndagar 12:00 till 19:00

Vid bokning av större evenemang och race är öppettider flexibla, kontakta oss för bokning utanför ordinarie öppettid.

Hos oss finner ni gokart för barn och vuxna, minimoto och minimotard och guidade segwayturer i södra Sverige.

Vi arrangerar race för privatpersoner och företagsevent, barnkalas, möhippor och svensexor. Guidade Segwayturer i södra Sverige.

Vår bana är södra Sveriges längsta gokartbana inomhus och är på ca 420 meter. Banan är asfalterad så den ger känslan av riktig racingbana.